Got Bed Bugs? Bedbugger Forums » About the Forums

Technical issues earlier tonight

(5 posts)
  1. Nobugsonme

    your host
    Joined: Mar '07
    Posts: 22,255

    offline

    Posted 6 years ago
    Fri Feb 1 2013 23:47:04
    #



    Login to Send PM

    We were down for a bit due to a problem with the server.

    Should be an isolated incident.

    Not related to the server migration which led to brief outages last weekend.

    Normally, we have a very high record of uptime, and hopefully this will continue. Be assured that if not, we will get a new hosting service.

    I started and run the site but am "not an expert."
  2. Koebner

    senior member
    Joined: Aug '10
    Posts: 747

    offline

    Posted 6 years ago
    Fri Feb 1 2013 23:49:34
    #



    Login to Send PM

    I just assumed it was my internet connection.

  3. Nobugsonme

    your host
    Joined: Mar '07
    Posts: 22,255

    offline

    Posted 6 years ago
    Fri Feb 1 2013 23:51:19
    #



    Login to Send PM

    Nope! It was around 5-6 hours ago, a bit more than an hour, I believe, which is a long outage for us.

  4. Winston O. Buggy

    oldtimer
    Joined: May '07
    Posts: 1,484

    offline

    Posted 6 years ago
    Sat Feb 2 2013 9:10:43
    #



    Login to Send PM

    Bugs in the system!

  5. Louise

    senior member
    Joined: Jun '09
    Posts: 524

    offline

    Posted 6 years ago
    Sat Feb 2 2013 18:29:14
    #



    Login to Send PM

    Winston O. Buggy - 9 hours ago  » 
    Bugs in the system!

    Ack! Let's hope not!


RSS feed for this topic


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

294,607 posts in 49,509 topics over 153 months by 21,693 of 22,135 members. Latest: mrssachvz, mandy717, Lodo956